Onze partners

partenaire tmp Piivo - Logo Graphique Alliance

Graphique Alliance verzorgt softwareoplossingen voor audit, integratie, ontwikkeling, opleiding en ondersteuning. Het resultaat: betere en geautomatiseerde catalogi en documenten, automatisering van printprocessen, ontwikkeling van web-to-print webshop-platformen en beheer van product- en mediagegevens.

partenaire tmp Piivo - Logo Microsoft Azure

Microsoft Azure, meestal gewoon Azure genoemd, is een informaticatool in de cloud die door Microsoft werd ontwikkeld voor de ontwikkeling, lancering en opvolging van toepassingen en diensten, gebruikmakend van Microsoft-datacenters.

 

 

partenaire tmp Piivo - Logo Akeneo

Met de Product Information Management-oplossing wordt het beheer van uw productcatalogus kinderspel. Hoogstaande productinformatie op al uw sales-kanalen volgens uw eigen merkbeleving, inclusief de mogelijkheid om uw productaanbod te vergroten, nieuwe markten aan te boren en uw producten ook buiten de landsgrenzen aan te bieden.

partenaire tmp Piivo- logo Institut du commerce connecté

Het ICC begeleidt distributeurs en webshops bij hun digitale transformatie. Zo verzorgt het conferenties, seminaries, studiereizen, opleidingen en alles om retailers de digitale mogelijkheden ten volle te laten benutten. Daarnaast biedt het ICC via zijn events alle retailtech-spelers (start-ups, solution providers, …) de kans om hun merkenpolitiek te optimaliseren.

 

 

Partenaire tmp - logo LSA Live

Het event dat volledig draait rond revoluties binnen retail en consumptie.
Voor de 2de editie van LSA LIVE in 2020 had LSA tal van grote figuren uit de sector gestrikt om retailers klaar te stomen voor toekomstige marktontwikkelingen. Dit event is een platform waar beleidsmakers uit de retail- en consumptiewereld inspiratie kunnen opdoen en interessante personen ontmoeten.

Partenaire tmp - Logo One to One retail e-commerce

One to One Monaco is uitgegroeid tot dé afspraak voor alle retail-spelers.
Aan de hand van interessante getuigenissen en informele uitwisselingen krijgen ze er tal van innovaties te zien en ontdekken ze nieuwe trends. Ook op deze 10de editie zijn alle managers uit de markt present en krijgt u de kans hen te ontmoeten.

 

 

POPAI partenaire Piivo

POPAI Frankrijk maakt deel uit van het internationale Shop!-netwerk, dat 17 bureaus uit de hele wereld verzamelt. POPAI Frankrijk verzamelt spelers uit de wereld van POS-marketing: ketens, merken, distributeurs en creatievelingen/producenten uit verschillende specialisaties: PLV, merchandising, digital, inrichting, winkelarchitectuur, …

Partenaire tmp : Wap Invest

Wapinvest is een regionaal investeringsfonds dat ondernemingen uit Picardisch Wallonië begeleidt en financiert bij hun vele projecten en tijdens hun verschillende levensstadia: oprichting, innovatie, groei, investeringen, overdracht en export.

 

 

Meer info nodig of zin om onze oplossing te testen?    Een demo organiseren