Getuigenissen

LEROY MERLIN

 

«Een niet te verwaarlozen financieel voordeel»

 

Aanvankelijk loodste PiiVO Leroy-Merlin van het ektas-tijdperk naar de digitale archivering van de 7000 afbeeldingen die ieder jaar worden gemaakt. Onze samenwerking is sindsdien fors gegroeid. Dankzij PiiVO kunnen wij nu al onze beeldcommunicatie optimaliseren. PiiVO maakt het mogelijk om zowel betrokken partijen (intern, in de winkels, …) als partners (extern, kantoren, …) autonoom te maken en een netwerk met hun tools te creëren. De grootste meerwaarde hiervan is de transversale samenwerking tussen de verschillende diensten, wat een niet te verwaarlozen financieel voordeel meebrengt en het mogelijk maakt in extreem korte tijd ‘straffe’ commerciële acties uit te werken.

 

Rénald DUFLOT – Hoofd Kunstaankopen & Informaticaprojecten

Client Piivo - Logo Bricoman

BRICOMAN

 

«Een sokkel voor onze toekomstige R&D-projecten»

 

Vóór we voor PiiVO kozen, testten we 4 tools die hielpen bij de creatie van onze uitgaven. Dankzij zijn modulariteit speelt PiiVO perfect in op onze atypische organisatie en past het zich aan ons mediaplan en de structuur van onze onderneming aan. Dankzij de transversaliteit moeten we alle gegevens voor al onze multichannel-communicaties maar één keer ingeven (web, mobile, catalogus, affichage, …). De overgang verliep heel vlot. De documentaire basis kon nagenoeg in één klik volledig worden geïntegreerd. En dankzij de geavanceerde interface waar zelfs mensen die geen kaas van informatica hebben gegeten mee aan de slag kunnen, verloopt ook de opleiding van nieuwe medewerkers vlekkeloos.

Tony LAVALARD – Hoofd Communicatie

BOULANGER

 

«Betrouwbaar en maakt alles gemakkelijker»

 

Dankzij Piivo konden we ons proces voor de productie van uitgaven automatiseren. Wij verrijken eenvoudigweg de productcontents op basis van de uitgave waarin ze moeten staan (teksten, slogans, visuals, prijzen, promo’s, logo’s, pictogrammen, …) en de minste wijziging wordt automatisch doorgevoerd in al onze media. Zo spoorden we fouten in prijzen en informatieverlies van één medium naar een ander op, waarmee we geld én tijd besparen. Machines moeten niet meer worden stopgezet, we verspillen minder papier enz. PiiVO is betrouwbaar en maakt alles gemakkelijker. En nu kan iedereen ook focussen op zijn eigen taken.

 

Sandrine LIQUARD – Hoofd Communicatie

Logo Domoti

DOMOTI

 

«Het aantal winkels optrekken»

 

PiiVO is nu volledig geïntegreerd in het computersysteem van DOMOTI, voor PIM, DAM en structurering, productie en multichannel-verspreiding. Dankzij PiiVO konden we het aantal winkels, geproduceerde pagina’s en promodocumenten optrekken. De transversaliteit is beter en dus sneller tussen de diensten dankzij de interactieve interface gewijd aan alle essentiële informatie en alle partijen die betrokken zijn bij de uitgaven, in iedere stap.

 

Régis D’ARTOIS Ludivine CAPELLE – Hoofden Uitgaven en e-Commerce

Meer info nodig of zin om onze oplossing te testen?    Een demo organiseren